SİYASET
Giriş Tarihi : 10-05-2023 17:10

Sakarya Hazır: 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı Başlıyor

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci seçim çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor. Adapazarı, Hendek, Akyazı ve Erenler’de vatandaşların yoğun ilgisini toplayan İnci, “Milletvekillerimiz ile birlikte bizden öncekilerin gayretlerine şahidiz biz şimdi bu gayreti daha da ileri taşımak için elimizden geleni yapacağız. Tüm Türkiye ve Sakarya hazır olsun, 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı başlıyor” dedi.

Sakarya Hazır: 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı Başlıyor

DUR DURAK BİLMİYOR

AK Parti Sakarya Milletvekili adayları şehir genelinde gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci de şehri karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelerek Türkiye Yüzyılı’nı anlatıyor. Son olarak Adapazarı, Hendek, Akyazı ve Erenler’de vatandaşların yoğun ilgisini toplayan ve destek gören İnci, esnaf ziyaretleri, mahalle buluşmaları ve kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

SAKARYA DAVASININ ARKASINDA

Sakarya’nın eser ve hizmet siyasetinin örneklerini çok iyi bildiğini ifade eden İnci, “Sakarya’mızın dört bir yanında insanlarımız Sayın Cumhurbaşkanımıza bizler aracılığı ile teşekkür ediyor ve özel olarak dualarını gönderdiklerini ifade ediyor. Milletimiz kendisine hizmet edenin, kendisini sevenin ve gönül siyaseti yapanın farkındadır. Sakarya Cumhurbaşkanının arkasında, davasının yanındadır” dedi.

 

GECE GÜNDÜZ MESAİ

Tüm milletvekili adayları, teşkilatlar ve belediyeler ile vatandaşların yanında olduklarını ve bir araya geldiklerini kaydeden İnci, “Sakarya için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne dek AK Partimizin tüm unsurları ile nasıl milletimizin daha huzurlu bir şehirde yaşaması, yaşam standartlarının yükselmesi için gece gündüz mesai yaptıysak 14 Mayıs sonrasında da buna devam edeceğiz.

 

OYUM ERDOĞAN’A OYUM AK PARTİ’YE

İnci son olarak şunları kaydetti: “Biz Sakarya için çok çalışacağız. Biz gittiğimiz her yerde oyum Erdoğan’a oyum AK Parti’ye diyoruz. Sakarya’mız için, gençliğimiz için, şehrimiz için, eğitimimiz ve yaşam standartlarımız için gece gündüz çalışacağımızdan kimsenin tereddüttü olmasın. Sakarya’yı daha da ileri doğru taşıyacağız. Bizden öncekilerin gayretlerine şahidiz biz şimdi bu gayreti daha da ileri taşımak için elimizden geleni yapacağız. 14 Mayıs’tan seçimlerinden sonra Türkiye Yüzyılında çok değerli milletvekillerimiz ile birlikte bizden öncekilerin gayretlerine şahidiz biz şimdi bu gayreti daha da ileri taşımak için elimizden geleni yapacağız. Tüm Türkiye ve Sakarya hazır olsun 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı başlıyor” dedi. 

AdminAdmin