EKONOMİ
Giriş Tarihi : 18-12-2023 12:24

Sakarya iş dünyası “Sakarya’nın Yıldızları Ödül Töreni” ne hazırlanıyor.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen “Sakarya’nın Yıldızları Ödül Töreni” hazırlıkları devam ediyor.

Sakarya iş dünyası “Sakarya’nın Yıldızları Ödül Töreni” ne hazırlanıyor.

20 Aralık Çarşamba günü Saat 14.00’te Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu, il protokolü, SATSO Üyeleri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla Radisson Blu Hotel’de gerçekleştirilecek olan ödül töreninde 10 farklı kategoride toplam 32 ödül takdim edilecek.

Sakarya'nın Yıldızları Ödül Töreni ile ilgili değerlendirmede bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ; “Sakarya’mız üretiyor, gelişiyor ve büyüyor. Geleneksel ödül törenimizi Sakarya’mıza layık bir şekilde gerçekleştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Odamızın 106 yıllık mazisi ve ülkemizin 100. yıl coşkusunu yaşadığımız bu önemli yılda Sakarya’mıza değer katanları 10 farklı kategoride 32 farklı ödül ile ödüllendireceğiz. Bir asrı geçen köklü tarihi ve şehrin önder kurumları arasında yer almanın sorumluluğu ile üyelerimizin ve şehrimizin menfaatleri doğrultusunda hizmetlerimizi devam ettirirken şehrimize hizmet edip gururumuz olanları hep birlikte alkışlayacağız.

TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve il protokolümüz başta olmak üzere Odamız camiası ve davetlilerin katılacağı ödül törenimizde tüm Sakaryalıları da görmekten onur duyacağız.” dedi. 

AdminAdmin