SPOR
Giriş Tarihi : 31-03-2024 14:31

Sakarya Kadın Futbol Takımı Ligde Kaldı

Türkiye Kadınlar 1.Ligi’nde mücadele eden Sakarya Kadın Futbol takımı sıkıntılı bir sezonun ardından ligde kalmayı başardı.

Sakarya Kadın Futbol Takımı Ligde Kaldı

Sezona maddi imkansızlıklarla başlayan yeşil siyahlılar Konya İdmanyurduspor ile oynadığı play-out mücadelesinden gülen taraf olmayı başardı.


İKİ MAÇTA 0-0
Geçtiğimiz hafta Sakarya’da oynanan ve 0-0 eşitlikle biten müsabakanın rövanşı Cumartesi günü Konya’da oynandı. Şehit Muharrem Samur Stadı'da Konya İdmanyurduspor’a konuk olan Sakarya Kadın Futbol Takımı normal süresi büyük bir çekişmenin ardından 0-0 eşitlik ile biten müsabakanın ardından ligde kalan ekibi belirlemek için penaltı atışlarına gidildi.


PENALTILARDA GÜLDÜK
 Penaltı atışlarında rakibi Konya İdmanyurduspor'a 4-3 üstünlük kuran İsmail Yazgan'ın öğrencileri ligde kalarak büyük mutluluk yaşadı. Karşılaşma sonunda konuşan teknik adam İsmail Yazgan ''Ligde son ana kadar mücadele ettik, zor bir sezonu geride bırakıyoruz. Ligde kalmak için penaltı atışlarına kadar geldik ve sahadan galip ayrılarak, ligde kalmayı başardık. Bu başarı için çok mutluyum, tüm öğrencilerimi tebrik ediyorum'' ifadelerini kullandı.

AdminAdmin