Toplantılar, Kadastro ve Mülkiyet Daire Başkan Yardımcısı Adnan Dinçer başkanlığında, Bölge Müdürü Metin Topçu, Bölge Müdür Yardımcısı Özlem Cevahirci, Arşiv ve Envanter Şube Müdürü Ersin Yıldız, Şube Mühendisi Atakan Baysal ve Kadastro ve Mülkiyet Şube Müdürü Önder Yılmaz’ın katılımlarıyla Sakarya ve İzmit Orman İşletme Müdürlüklerinde gerçekleştirildi.
21 Ekim 2025 tarihinde Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü’nde yapılan oturumlarda, kadastro ve mülkiyet çalışmalarının genel değerlendirmesi yapılırken;
22 Ekim 2025 tarihinde İzmit Orman İşletme Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıda ise saha uygulamaları ve denetim süreçleri ele alındı.
Toplantılarda, 2023 yılı faaliyetleri değerlendirilmiş; 2024 yılı planlamaları, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri görüşülmüştür. Bu kapsamda, kadastro ve mülkiyet işlemlerinin mevzuata uygunluğu, denetim süreçlerinin ORBİS sistemi üzerinden takibi ve orman alanlarında tespit edilen sorunların çözümüne yönelik önemli kararlar alınmıştır.
Katılımcılar:
Orman Kadastro Başmühendislikleri başkan ve üyeleri, Kadastro ve Mülkiyet Şube Müdürlüğü teknik personeli ile Sakarya ve Kocaeli Orman İşletme Müdürlüklerinde görev yapan ilgili işletme müdür yardımcıları ve kadastro mülkiyet şefleri toplantılarda hazır bulundu.


























