Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
EĞİTİM

Sakarya Üniversitesinin Güney Asya’daki İş Birliği Ağı Güçleniyor

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al ve NUML Üniversitesi Rektörü Maj. General Shahid Mahmood arasında ikili iş birliği protokolü imzalandı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Sakarya Üniversitesinin Güney Asya’daki İş Birliği Ağı Güçleniyor
Paylaş:

9 Ekim’de gerçekleşen iş birliği görüşmesine iki Üniversitenin Rektörlerinin yanı sıra Prof. Dr. Özer KÖSEOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Nurcan KOSTAK ve Pakistan heyetinden NUML Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhammad Safeer Awan, Mühendislik ve Bilişim Fakültesi Dekanı Dr. Muhammad Numan ve Mr. Sajid Kayani da katılarak bilgi paylaşımında bulundu.

İmzalanan protokol ile her iki kuruma personel değişimi, karşılıklı ziyaretler, seminer, sempozyum, akademik toplantılara katılım, uluslararası çalıştayları içeren özel kısa vadeli akademik programlar, ortak ilgi alanlarına yönelik ortak araştırma faaliyetlerinin ve ortak yayınların geliştirilmesi, doktora öğrencisi yetiştirme ve geliştirme, potansiyel olarak faydalı olduğu düşünülen diğer faaliyetler, lisans ve yüksek lisans programlarında öğrenci değişimi konularında anlaşmalar yapıldı.

İmza töreninin ardından çeşitli fakülteler ziyaret edilerek iş birliği olanakları değerlendirmeye alındı.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EĞİTİM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');