Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
ASAYİŞ

Sakarya'da 3 tırın karıştığı zincirleme kaza trafiği aksattı

SAKARYA (AA) - Sakarya-Bilecik D-650 kara yolu Pamukova geçişinde 3 tırın karıştığı zincirleme kaza nedeniyle kapanan yolda araç kuyrukları oluştu.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Sakarya'da 3 tırın karıştığı zincirleme kaza trafiği aksattı
Paylaş:

Sakarya-Bilecik D-650 kara yolunda Bilecik istikametine giden 41 EZ 834 plakalı minibüs, yol yapım çalışması nedeniyle trafik akışının tek yönden sağlandığı Gökgöz Mahallesi mevkisinde önündeki aracın yavaşlaması sonucu durdu.

Minibüse çarpmamak için ani fren yapan 54 HA 712 plakalı tıra, arkasından gelen 41 ACE 261 plakalı tır çarptı, aynı yönden seyreden 43 AAG 420 plakalı tır da bu araca çarptı.

Kazada yaralanan olmazken, yolun her iki istikameti de kısa süreliğine kapandı.

Uzun araç kuyruklarının oluştuğu yoldaki ulaşım, kaza yapan araçların çekilmesinin ardından normale döndü.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');