Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
ASAYİŞ

Sakarya'da akaryakıt istasyonunda çıkan yangında yaralanan 2 işçiden biri öldü

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Erenler ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda tankerden yakıt boşaltıldığı esnada çıkan yangında yaralanarak hastaneye kaldırılan iki işçiden biri yaşamını yitirdi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Sakarya'da akaryakıt istasyonunda çıkan yangında yaralanan 2 işçiden biri öldü
Paylaş:


Alınan bilgiye göre, Yeşiltepe Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonunda tankerden yakıt boşaltılırken henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında, istasyonda çalışan Erdal Aktaş (43) ile A.Ö. (27) alevlerin arasında kaldı.

Yangına ilk müdahale diğer istasyon çalışanları tarafından yapılırken, olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yangın ekipler tarafından söndürüldü, yaralanan işçiler sağlık ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan Erdal Aktaş, burada yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi, A.Ö'nün ise hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');