SPOR
Giriş Tarihi : 28-09-2023 20:05

Sakarya’da Amatör Lig Canlı Yayınları Omay Medya Kanalında..

Süper Amatör Lig A-B grubu maçları  internet üzerinden bu sezonda canlı yayınlanacak. Zafer Omay’ın icraatı olan bu yeni yüze  seyirciler  Youtube OMAY MEDYA Kanalından ulaşabiliyorlar.

Sakarya’da Amatör Lig Canlı Yayınları Omay Medya Kanalında..

Omay ‘Amacımız köy, mahalle ve ilçede oturan futbola meraklı futbolseverlere amatör maçları izlettirmek ve spora ilgiyi arttırmak için Süper Amatör  – 1 Amatör Lig – U-18 karşılaşmalarını Youtube OMAY MEDYA ayrıcalığı ile maç yayın projemizi hayata geçirdik dedi. 

1-HAFTA A GRUBU ARİFİYE DOĞANSPOR - KAZIMPAŞA BİRLİKSPOR MAÇI YAYINDA..

Sakarya Amatör Süper Lig A Grubu’nda mücadele edecek Arifiye Doğanspor, sezonun ilk maçını evinde Bölgesel Amatör Ligden süper amatöre lige geri gelen Kazımpaşa Birlikspor  ile karşılaşacak. Arifiye Belediye Spor Kompleksi Stadında oynanacak maç  30 Eylül 2023 Cumartesi günü saat 16:00’da başlayacak.

SAKARYA AMATÖR MAÇLARA İLGİ BÜYÜK!

Youtube OMAY MEDYA Kanalında Canlı Yayınladığımız Müsabakalara İzleme 20 - 30 Bin Sayısını Buluyor Tüm İzleyicilerimize Teşekkür Ederiz.

ZORLU YAYINLAR GERÇEKLEŞTİYORUZ.

Sakarya’da Amatör Lige katkı sağlayan Omay çekimlerde bazı statlarda zorlandığını söyledi. Elektrik konusunda tribünlerde sıkıntı çekiyoruz dedi. Taraklı Stadında bu hafta saha içinde en zor çekimini gerçekleştirdi iskele kurularak yapılan çekimde zor anlar yaşadık.

90 DAKİKADAN SONRA MAÇ ÖZETİ YAYINLIYORUZ.

Süper Lig maçlarını aratmayan canlı yayın çekimlerimizin ardından Ogün içinde Maç Özetini yayınlıyoruz. Bu hafta Taraklıspor 3-2 Kışlaçayspor karşılaşmasının sonunda ilk defa denediğimiz maç sonu özel röportajlar ile tüm şehrimize daha keyifli bir yayın ve maç özeti haline getirmeyi hedefliyoruz…

Sporun Sporcunun Her Daim Yanındayız..

3o Eylülde başlayan  Süper Amatör Lig  grubu maçları artık internet üzerinden canlı yayınlanıyor. Zafer Omay’ın icraatı olan uygulamaya seyirciler www.kislacay.com adresinden Ve YouTube Omay Medya Kanalından ulaşabiliyor.

Omay ‘Amacımız köy, mahalle ve ilçede oturan futbola meraklı futbolseverlere amatör maçları izlettirmek ve spora ilgiyi arttırmak için Kışlaçay medya web sitesi olarak YouTube Omay Medya kanalından Sakarya Amatör Lig Ve Bal Ligi müsabakalarını naklen izlettiriyoruz dedi..

AdminAdmin