EKONOMİ
Giriş Tarihi : 15-11-2023 18:49

Sakarya’da Konut Heyecanı: Yenikent’te 150 Daire İçin Başvurular Başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda müjdesi verilen Konut A.Ş.’nin Yenikent bölgesinde hayata geçireceği 150 dairelik projenin başvuruları 15 Kasım itibariyle başladı.

Sakarya’da Konut Heyecanı: Yenikent’te 150 Daire İçin Başvurular Başladı!

Büyükşehir Belediyesi’nin Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nda Başkan Ekrem Yüce’nin  Konut A.Ş. için başvuruların başlayacağını söylemesi üzerine bugün itibariyle Yenikent bölgesindeki proje için başvuru alımları başladı.

İndirim ve Ödeme Kolaylıklarıyla Fırsat!

Peşin alımlarda %10’luk indirim, %25 peşinat ile başlayıp 6 ayda bir %2’lik veya %3’lük ara ödeme seçenekleri ve 84 aylık veya 120 aylık vade seçenekleri ile konut alımını kolaylaştırdıklarını belirten Yüce, “Toplamda 240 daire inşa edeceğimiz projemizde, 150 dairemiz önden halkımıza bilgi vermek amacıyla ön talep olarak satışa sunuyoruz” diye ekledi.

Kentsel Dönüşüm Harekete Geçiyor

Konut A.Ş. projesi, Sakarya’nın kentsel dönüşüm haritasında önemli bir adımı temsil ediyor. Başkan Yüce, projenin sadece konut değil, aynı zamanda güvenli ve estetik bir yaşamı hedeflediğini vurgulayarak Sakaryalılara çağrıda bulundu.

Başvuru Noktaları ve Detaylar

Başvurular bugünden itibaren Millet Bahçesi yanındaki Turizm Merkezi, SEAH karşısındaki Sakarya Ticaret Merkezi içindeki Konut A.Ş. bürosu ve Demokrasi Meydanı’ndaki Konut A.Ş. Tanıtım Merkezi’nden yapılabilecek.

AdminAdmin