EKONOMİ
Giriş Tarihi : 06-11-2023 09:55

Sakarya'da Kurumsal Yönetim Konuşuldu

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD), kurumsal yönetimi yurt çapına yaymak amacıyla sürdürdüğü faaliyetler kapsamında düzenlediği “Anadolu Panelleri” devam ediyor. “Anadolu Panelleri” bu yıl Eskişehir ve Denizli’nin ardından üçüncü durak olarak 02 Kasım’da Sakarya gerçekleşti.

Sakarya'da Kurumsal Yönetim Konuşuldu

 

Kurumsal yönetim anlayışının Türkiye’de tanınması ve gelişmesi amacıyla faaliyetlerini sürdüren Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD), Anadolu'da kurumsal yönetimi anlatmaya devam ediyor. 2022’de Bursa, Adana, Gaziantep, Kayseri, Trabzon, Kocaeli, Balıkesir, Diyarbakır, Malatya ve Erzurum illerinde düzenlenen “Anadolu Panelleri” 2023 yılında Eskişehir, Denizli ve Sakarya ile etti. Anadolu Panelleri 02 Kasım’da Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi iş birliği ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Sakarya’da düzenlendi.

 

Panelde, TKYD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ,  Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sütaş Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Duygu Yılmaz, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Sınai Kalkınma Bankası Genel Müdürü Murat Bilgiç yer aldı. Panelin teması ise "Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik” oldu.

AdminAdmin