Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
YAŞAM

Sakarya'da otizm farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde "2 Nisan Otizm Farkındalık Günü" kapsamında yürüyüş düzenlendi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Sakarya'da otizm farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi
Paylaş:

Nilüfer Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından gerçekleştirilen "Otizmi fark et, kabul et, bizimle yürü" temalı yürüyüş, Arabacıalanı Mahallesi'nden başladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi bando takımının eşlik ettiği yürüyüşe Serdivan Kaymakamı Ali Candan ile ilçedeki bazı özel ve resmi okulların öğretmen, öğrenci ve velileri katıldı.

Serdivan Belediyesi'nde sona eren yürüyüş esnasında katılımcılar, "Kabul Et Bizimle Yürü", "Güçlü Yönlerime Odaklan", "Bizimde Yapabildiklerimiz Var", "Tek İlacım Eğitim" dövizlerini taşıdı.

Kaymakam Candan ve Nilüfer Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Metehan Serbest’in konuşmalarının ardından öğrenciler ritim gösterisi gerçekleştirdi.

Program, katılımcıların otizm sembolünü oluşturması ve balon uçurmasıyla sona erdi.

Haberin Galerisi

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YAŞAM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');