Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
ASAYİŞ

Sakarya'da yıkılan duvarın altında kalarak ölen kişi defnedildi

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, evinin bahçesinde bulunan metruk yapının molozlarının kaldırılması çalışması sırasında yıkılan duvarın altında kalarak ölen kişinin cenazesi defnedildi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Sakarya'da yıkılan duvarın altında kalarak ölen kişi defnedildi
Paylaş:

 

Batakköy Mahallesi 10012. Sokak'ta dün yaşanan olayda hayatını kaybeden Aydın Demiröz (66) için Gazi Süleyman Paşa Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Kılınan namazın ardından Demiröz'ün cenazesi, Batakköy Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

- Olay

Batakköy Mahallesi 10012. Sokak'ta dün, Aydın Demiröz'e ait evin bahçesinde bulunan metruk yapının molozlarının kaldırılması için kepçe operatörü çağırılmıştı.

Moloz kaldırma çalışması sırasında Demiröz, yapının bir anda yıkılan duvarının altında kalmış, ekiplerce duvarın altından çıkarılarak Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Demiröz kurtarılamamıştı.

Kepçe operatörü A.E. gözaltına alınmıştı.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');