KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 21-12-2023 16:13

Sakarya’nın en özel kareleri ödüllerini alıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Ulusal Sakarya Bir Başka” konulu fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerini buluyor. 261 katılımcının 1107 fotoğrafla katıldığı yarışmada, dereceye giren fotoğrafçılara 22 Aralık Cuma düzenlenecek törenle ödülleri takdim edilecek. Sakarya’nın en güzel karelerinin objektiflere yansıdığı fotoğrafların sergileneceği ödül töreni saat 18.00’da Ofis Sanat Merkezi’nde başlayacak.

Sakarya’nın en özel kareleri ödüllerini alıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “3. Ulusal Sakarya Bir Başka” fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerini buluyor. Bu yıl toplamda 261 katılımcının 1107 fotoğrafla katılım sağladığı yarışmada, 22 Aralık Cuma Ofis Sanat Merkezi’nde düzenlenecek törenle dereceye giren yarışmacılara ödülleri takdim edilecek. Saat 18.00’da başlayacak törende, yarışmacılar tarafından objektiflere yansıyan Sakarya’nın en güzel karelerinin bulunduğu fotoğraf sergisi de sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

 

 

Kültürel mirasa ve şehrin tanıtımına katkı sunuyor

Sakarya’nın tarihi ve doğal güzelliklerini, sosyal yaşamını ve kültürel mirasını fotoğraf kareleriyle kayıt altına almak, görsel hafızayı yenilemek ve şehrin tanıtımını katkı sunmak amacıyla gerçekleştirilen yarışma bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Sanatın ve sanatçının gelişimine de katkı sunan yarışmada dereceye giren fotoğraflar, alanında uzman 7 kişilik seçici kurul tarafından belirlendi.

 

 

 

 

AdminAdmin