SPOR
Giriş Tarihi : 11-09-2023 19:49   Güncelleme : 11-09-2023 20:09

Sakaryaspor 0-2 Atakaş Hatayspor

Milli takım maçları nedeni ile liglere verilen arada hazırlıklarını Rüstemler Tesisleri’nde sürdüren Sakaryaspor, Süper Lig ekiplerinden Hatayspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Sakaryaspor 0-2 Atakaş Hatayspor

Sakaryaspor, Milli Takım maçları nedeni ile liglere verilen arayı hazırlık maçı ile değerlendirdi. Milli maç sebebi ile hafta sonunu maç yapmadan geçiren temsilcimiz Süper Lig ekiplerinden Hatayspor ile dün hazırlık maçında karşı karşıya geldi. İstanbul’da Türkiye Futbol Federasyonu Tesisleri’nde oynanan karşılaşmayı Hatayspor 2-0 kazandı.

İSTANBUL’DA OYNANDI

Trendyol 1.Lig’de 18 Eylül Pazartesi günü Bodrumspor’u konuk edecek olan Sakaryaspor, Milli maç arası nedeni ile bu karşılaşmanın provasını Süper Lig ekiplerinden Hatayspor ile yaptı. TFF Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya yeşil siyahlılar  kalede Cihan Topaloğlu, savunmada Rajko Rotman, Erdi Dikmen, Ali Ülgen , Bülent Uzun, orta alanda Hasan Kılıç, Mikail Okyar, Rashad Muhammed, Nsana Simon, Burak Süleyman ve forvette Dino Ndlou ilk 11 ile başladı.

İLK DEVRE 1-0

Karşılaşmaya hızlı başlayan Hatayspor, henüz 12’inci dakikada Burak Yılmaz’ın golü ile 1-0 öne geçti. Karşılıklı ataklarla geçen mücadelenin ilk devresi bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci ayrısına her iki takımda çok sayıda oyuncu değişikliği yaparak yedek oyunculara da şans verdi. 66’ıncı dakikada Hatayspor, Faouzi Ghoulam’ın attığı golle skoru 2-0’a getirdi.

 

AdminAdmin