SPOR
Giriş Tarihi : 16-04-2023 23:34

Sakaryaspor, Bandırma deplasmanında

Sakaryaspor, Spor Toto 1.Lig’in 33.haftasında bugün deplasmanda Bandırmaspor’a konuk olacak. Pazartesi günü Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 16:00’da başlayacak ve TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

Sakaryaspor, Bandırma deplasmanında

Sakaryaspor, Spor Toto 1.Lig’in 33.haftasında bugün deplasmanda Bandırmaspor’a konuk olacak. Pazartesi günü Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 16:00’da başlayacak ve TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak. Müsabakayı Bursa Bölgesi hakemlerinden Cihan Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ile Oğuz Kaan Çalışır yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise İlker Yasin Avcı olacak

KAZANMAK ŞART

Çaykur Rize deplasmanında aldığı son saniye mağlubiyeti ile morallerin alt üst olduğu Sakaryaspor’da Bandırmaspor karşısında mutlak galibiyetten başka bir şey düşünülmüyor. İlk iki fırsatı kullanamayan yeşil siyahlılar yarıştan kopmamak ve üçüncülük avantajını yakalayabilmek için işi sıkı tutmak zorunda. Play-off hattında rakiplerinde üst sıralara tırmanma hesapları yaptığı haftada temsilcimiz Bandırma galibiyeti ile moral bulmak istiyor.

1 CEZALI 3 SINIRDA

Sakaryaspor’un bugün deplasmanda oynayacağı karşılaşmada sakatlığı süren Odise Roshi ve kart cezalısı Burak Süleyman forma giyemezken 3 futbolcuda sarı kart sınırında yer alıyor. Bu maç öncesinde 3 sarı kart ile sınırda yer alan Michal Nalepa, Hakan Yavuz ve Oğuz Yıldırım kart görmeleri halinde 34.haftada oynanacak olan Boluspor müsabakasında oynayamayacaklar

33’ÜNCÜ RANDEVU

Spor Toto 1.Lig ‘in 33.haftasında karşı karşıya gelecek olan Bandırmaspor ve Sakaryaspor profesyonel liglerde 33.kez karşı karşıya gelecek. İki takım daha önce 32 kez karşı karşıya gelirken bu karşılaşmalarda 15 kez Sakaryaspor güldü. Bandırmaspor 9 kez kazanırken 8 maç ise beraberlikle sonuçlandı.Daha önce 2.Lig play-off finalinde de karşı karşıya gelen iki takım arasında bu sezon ligin ilk devresinde Sakarya’da oynanan karşılaşmayı yeşil siyahlılar Hurşit Taşçı (3) ve Woolery’in golleri ile 4-2 kazanmıştı.

 

AdminAdmin