SPOR
Giriş Tarihi : 18-07-2023 20:44

Sakaryaspor-Bandırmaspor: 0-1

Sakaryaspor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ilk hazırlık maçında Bolu’da Bandırmaspor ile karşılaştı mücadele 1-0 Bandırma üstünlüğü ile sona erdi.

Sakaryaspor-Bandırmaspor: 0-1

Sakaryaspor, Trendyol 1.Lig’de 2023-2024 sezonu için hazırlıklarını Bolu’da sürdürüyor. Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen yeşil siyahlılar kamp çalışmaları çerçevesinde ilk hazırlık maçına bugün çıktı. Temsilcimiz 1.Lig ekiplerinden Bandırmaspor ile Bolu Van Resort Otel’de karşı karşıya geldi. Müsabaka her iki takımın karşılıklı golleri ile 1-1 eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ilk devresinde iyi bir oyun sergileyen temsilcimiz 38’inci dakikada köşe vuruşundan gelişen pozsiyonda kalesinde golü görünce ilk devreyi 1-0 geride kapandı. İlk devrenin son anlarında ikili mücadele esnasında iki takım oyuncuları arasında gergin anlar yaşandı. Teknik adamlar ve yedek oyuncularında araya girmesi ile tartışma kavgaya dönüşmeden engellendi. İkinci devrede hem Sakaryaspor hem de Bandırmaspor çok sayıda oyuncu değişikliği yaparken karşılıklı ataklarla geçen mücadelede iki takımda skoru değiştirmeyi başaramayınca temsilcimiz yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçından 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı

SAKARYASPOR: 0

BANDIRMASPOR: 1

SAHA: Van Resort Sahası

HAKEMLER: Eren Gökmen, Emir Kılıçarslan, Batuhan Topçu

SAKARYASPOR: Cihan Topaloğlu (İbrahim), Umut Uzun, (Oğuz Yıldırım) Erdi Dikmen (Ediz), Çağlayan Menderes, (Oğuz Kocabal) Bülent Cevahir, (Sefa) Mikail Okyar, Hakan Yavuz, (Muhammet Akarslan) Michal Nalepa, (Demirhan)  Burak Süleyman, (Kemal) Odise Roshi,  ( Yonathan Del Valle) Kabongo Kasongo (Dino Ndlovu)

BANDIRMASPOR: Gelius, Emre Kaplan, Batuhan Yayıkçı, Sergen, Rahmi, Remy, Doğancan Davas, Joel, Moussa, Levent, Babadilla

TEKNİK DİREKTÖR: Ersan Parlatan

GOLLER: Dk.38 Sergen (Bandırmaspor)

AdminAdmin