SPOR
Giriş Tarihi : 24-04-2023 14:57

Sakaryaspor, başarmak istiyor

Sakaryaspor hem ikinci hem de üçüncü sıra için tek şansı kalan 4 maçını da kazanarak rakiplerinden gelen sonuçları beklemek. Yeşil Siyahlılar bu seriyi bugün Boluspor karşısında başlatmak istiyor.

Sakaryaspor, başarmak istiyor

Sakaryaspor Haberleri">Sakaryaspor, Spor Toto 1.Lig’in 34.haftasında bugün Boluspor’u konuk edecek. Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 20:00’de başlayacak. TRT Spor’dan naklen yayınlanacak olan müsabakayı Mert Güzenge yönetecek. Güzenge’nin yardımcılıklarını ise Candaş Elbil ve Mehmet Şengül yapacak.

FIRSAT KAÇMASIN

Lig ikinciliği şansını 2 kez kaçıran Sakaryaspor, Pendikspor ve Eyüpspor’un berabere kalmasının ardından play-off finaline doğrudan gidecek olan lig üçüncülüğü bileti için büyük bir fırsat yaladı. Bugün oynanacak olan Boluspor maçı öncesinde 55 puanda bulunan yeşil siyahlılar haftayı galibiyet ile kapaması durumunda Eyüpspor ve Pendikspor ile aynı puana gelecek.

31.RANDEVU

Sakaryaspor ve Boluspor bugün oynayacakları müsabaka öncesinde daha önce 27 resmi 3 hazırlık olmak üzere 30 kez karşı karşıya geldiler. İki takım arasında oynanan müsabakalarda Sakaryaspor 8 kez kazanırken konuk ekip 11 kez güldü. 11 maç ise beraberlik ile bitti. İki takım arasında ligin ilk devresinde Bolu’da oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 1-0 kazanmıştı.

4 EKSİKLE

Temsilcimizde bugünkü müsabaka öncesinde sakatlığı süren Odise Roshi, Hadi Sacko, Bülent Uzun ve Furkan Köse görev alamayacaklar. Teknik Direktör Taner Taşkın’ın kalede Cihan Topaloğlu, savunmada Ümit Kurt, Çağlayan Menderes, Oğuz Yıldırım, İsmail Erdoğan, orta alanda Michal Nalepa, İbrahim Has, Burak Süleyman, Hakan Yavuz, Zdravko Dimitrov ve forvette Kabongo Kassongo’ya görev vermesi bekleniyor.

AdminAdmin