SPOR
Giriş Tarihi : 10-02-2024 15:54

Sakaryaspor, Bodrumspor deplasmanında 1 puanla dönüyor

Sakaryaspor, Bodrumspor deplasmanında 1 puanla dönüyor

Trendyol 1.Ligi’in 22.haftasınd deplasmanda Bodrumspor’a konuk oldu. Yeşil Siyahlılar karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Temsilcimiz bu sonuçla puanını 37'e çıkartırken 5.sıradaki yerini korudu

Karşılaşmanın ilk devresinde her iki takımda çok vasat bir oyun sergilerken neredeyse net bir gol pozisyonu yaşanmadan ilk 45 dakika sona erdi. İkinci devreye hızlı başlayan Sakaryaspor ise maçın ilk tehlikesini Roshi ile yarattı. Ev sahibi ekip bir süre Sakaryaspor kalesinde baskı yaratmaya çalıştıysa da etkili bir pozisyon üretemedi.

Özellikle 65’den sonra rakip kalede etkili olmaya başlayan Sakaryaspor, Samed Onur ile gole yaklaşırken  maçın kader anı 67’de yaşandı. Dimitrov’un pasında sol kanatta topla buluşan Samed’in ortasında top kaleciden sekti. Dönen topu alan Dimitrov kaleciyi geçip topu ağlara göndermek isterken müsait pozisyonda fırsatı değerlendirmedi. Bu pozisyon maçın bu dakikaya kadar en net pozisyonu oldu. Konuk ekip ise 74’de Bodrumspor kontra atağında Pedro Brazao Burak Çoban’a uzun bir pas verdi. Savunmanın arkasına sarkarak ceza sahasına giren Burak Çoban’a Sakaryaspor savunmasında Bülent Uzun gole izin vermedi.

Sakaryaspor’un etkili olmaya başladığı dakikalarda Odise Roshi ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kalınca karşılaşmanın son bölümlerinde Bodrumspor gol arasada etkili olamadı. Karşılaşmanın hakemi Erkan Özdamar’ın sarı kart kararı yeşil siyahlı taraftarların büyük tepkisini çekti.

 

 

 

Bodrumspor-Sakaryaspor:0-0

Stad: Bodrum İlçe

Hakemler: Erkan Özdamar, Oğuz Kağan Çalışır, Hasan Erdoğan

Bodrumspor: Bahri Can Tosun, Üzeyir Ergün, Ondrej Celustka, Ali Aytemur, Furkan Apaydın (Dk 82 Omar Imeri), Musah Mohammed, Erkan Değişmez (Dk 26 Ahmet Aslan), Samet Yalçın, Gökdeniz Bayrakdar, Burak Çoban (Dk 82 Osman Haqi), Celal Dumanlı (Dk 71 Pedro Brazao)

T.Direktör:İsmet Taşdemir

Sakaryaspor: Cihan Topaloğlu, Oğuz Yıldırım, Bülent Uzun, Isaac Donkor, Erdi Dikmen, Rajko Rotman, Sinan Kurt (Dk 63 Samed Onur), Simon (Dk 76 Kabongo Kasongo), Odise Roshi, Del Valle (Dk 57 Zdravko Dimitrov), Burak Süleyman

T.Direktör: Tuncay Şanlı

Goller:

AdminAdmin