SPOR
Giriş Tarihi : 26-08-2023 15:22   Güncelleme : 26-08-2023 21:21

Sakaryaspor, bu akşam Ümraniyespor'u konuk ediyor

Trendyol 1.Lig'de 3’üncü haftasında Sakaryaspor, sahasında Ümraniyespor’u konuk edecek. Bugün Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 19:15’de başlayacak. TRT Spor’dan canlı yayınlanacak olan karşılaşmayı Gürcan Hasova yönetecek. Hasova’nın yardımcılıklarını Sezgin Çınar ve Haydar Avcı yapacak.

Sakaryaspor, bu akşam Ümraniyespor'u konuk ediyor

Trendyol 1.Lig'de 3’üncü haftasında Sakaryaspor Haberleri">Sakaryaspor, sahasında Ümraniyespor’u konuk edecek. Bugün Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 19:15’de başlayacak. TRT Spor’dan canlı yayınlanacak olan karşılaşmayı Gürcan Hasova yönetecek. Hasova’nın yardımcılıklarını Sezgin Çınar ve Haydar Avcı yapacak.

KAZANMA ZAMANI

Sahasında ilk iç saha maçından golsüz beraberlik ile ayrılan Sakaryaspor, oynadığı kötü futbol ile yeşil siyahlıları üzmüştü. Bugün Ümraniyespor’u konuk edecek olan temsilcimiz İstanbul ekibi karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Ligin ilk iki haftasında galibiyet ile tanışamayan konuk ekip ile yeşil siyahlılar profesyonel liglerde ilk kez karşı karşıya gelecek. Süper Lig’den düşen Ümraniyespor iki maçta bir mağlubiyet bir beraberlik aldı

KADRO PLANI

Gençlerbirliği karşısında oynanan kötü futbolun ardından teknik direktör Taner Taşkın’ın bugün Ümraniye karşısında taktik planda önemli değişiklik yapması bekleniyor. Kanat ve orta saha tercihlerinde hamle yapması beklenen Taşkın’ın forvette ise Dino’yu yedek oturtarak Kabongo Kasongo’ya ilk 11’de görev vermesine kesin gözü ile bakılıyor.

MUHTEMEL 11

Sakaryaspor’un bu karşılaşmada sahaya kaleci Cihan Topaloğlu, savunmada Erdi Dikmen, Rajko Rotman, Bülent Uzun, Ali Ülgen, orta alanda Michal Nalepa, Mikail Okyar, Burak Süleyman, Odise Roshi, Del Valle ve forvette Kabongo Kasongo ilk 11 ile maça başlaması bekleniyor.

AdminAdmin