SPOR
Giriş Tarihi : 02-05-2023 16:59

Sakaryaspor, final bileti için...

Sakaryaspor, Spor Toto 1.Lig’in 35.haftasında bugün Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek. Erzurumspor Stadı’nın deprem nedeni ile hasarlı durumda olması nedeni ile müsabaka İstanbul’da Eyüp Stadı’nda oynanacak

Sakaryaspor, final bileti için...

Sakaryaspor, Spor Toto 1.Lig’in 35.haftasında bugün Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek. Erzurumspor Stadı’nın deprem nedeni ile hasarlı durumda olması nedeni ile müsabaka İstanbul’da Eyüp Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını Osman Gökhan Bilir ve Gökman Baltacı yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Feridun Daldaş olacak. Saat 17:00’de başlayacak olan mücadele TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

HESAP KİTAP

Ligde 3 maçı kalan Sakaryaspor, şampiyonluk hesaplarının dışında kalmasının ardından tüm hesaplarını lig üçüncülüğü ve play-off üzerine yapıyor. Pendikspor’un Çaykur Rizespor’u mağlup ettiği haftada play-off final biletine ortak olmak için kalan maçlarının tamamını kazanması gerekiyor. Yeşil Siyahlılar sırası ile Erzurumspor (D), Pendikspor ve Gençlerbirliği (D) maçlarından çıkaracağı 9 puanın ardından Pendikspor’un puan kaybetmesini bekleyecek.

RAKİP DARDA

Play-off hesapları için kritik önem taşıyan müsabaka ev sahibi ekip ve küme düşme hattını içinde hayati önem taşıyor. Ligde 33 puan ile 14’üncü sırada haftaya giren Erzurumspor küme düşme hattının yalnızca 2 puan üzerinde yer alıyor. Mavi Beyazlı ekibin Altınordu, Altay ve Gençlerbirliği ile girdiği ligde kalma mücadelesinde son haftalarda toplayacağı puanlar Erzurumspor’un kaderini belirleyecek.

REVİZYON YOK

Sakaryaspor’un Erzurumspor karşısına kadroda çok büyük bir revizyon ile çıkması beklenmiyor. Sakatlığı geçen Roshi’nin ilk 11’de olmasa bile kadroda yer alması beklenirken teknik direktör Taner Taşkın’ın kalede Cihan Topaloğlu, savunmada  Isaac Donkor, Ümit Kurt, Oğuz Yıldırım, Bülent Uzun, orta sahada İbrahim Has, Zdravko Dimitrov, Michal Nalepa, Burak Süleyman, Hakan Yavuz ve forvette Kabongo Kasongo ilk 11 ile maça başlaması bekleniyor.  

AdminAdmin