SPOR
Giriş Tarihi : 24-07-2023 23:54

Sakaryaspor-Giresunspor: 2-1

Yeşil-siyahlı ekibimiz, Bolu kampındaki üçüncü sınavında koru Otel Sahasında Trendyol 1.Lig takımlarından Giresunspor ile karşılaştı. Sakaryaspor, rakibini 2-1 yenerek üçüncü hazırlık maçında ilk galibiyetini elde etti

Sakaryaspor-Giresunspor: 2-1

Sakaryaspor, Trendyol 1.Lig’de yeni sezon öncesinde Bolu kampındaki son hazırlık maçında Koru Otel Sahası’nda Giresunspor ile karşılaştı.

 

Teknik Direktör Taner Taşkın, müsabakaya Cihan Topaloğlu, Bülent Cevahir, Erdi Dikmen, Rajko Rotman, Ali Ülgen, Mikail Okyar, Hakan Yavuz, Michal Nalepa, Odise Roshi, Burak Süleyman ve Dino Ndlovu ile başladı. Maça iyi başlayan Giresunspor 10’ncu dakikada Mert ile öne geçti. Sakatlık yaşayarak oyuna devam edemeyen Roshi yerine 13’te Yonathan Del Valle sahaya girdi. Ekibimiz 24’te Dino ile dengeyi sağladı. Sakaryaspor 33’te Burak’ın penaltı golüyle üstünlüğü yakaladı. 35’te Burak yerini Yiğit Yağmur’a bıraktı. Sakaryaspor bu gollerle devreyi 2-1 önde tamamladı.Karşılaşmanın ikinci yarısında teknik heyet, bir çok oyuncu değişikliğine gitti. Yeşil-siyahlı ekibimiz skor üstünlüğünü maçın sonuna kadar devam ettirerek karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

AdminAdmin