SPOR
Giriş Tarihi : 13-08-2022 16:34

Sakaryaspor-Göztepe karşılaşması canlı olarak yayınlanacak.

Sakaryaspor, TFF 1.Lig’in açılış maçında İzmir ekibi Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Pazar günü Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak

Sakaryaspor-Göztepe karşılaşması canlı olarak yayınlanacak.

Sakaryaspor Haberleri">Sakaryaspor, TFF 1.Lig’in açılış maçında  İzmir ekibi Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Pazar günü Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Mücadeleyi İzmir Bölgesi hakemlerinden Onur Özütoprak yönetecek. Özütoprak'ın yardımcılıklarını ise Mehmet Kapluhan ve Murat Temel yapacak. Sakaryaspor-Göztepe karşılaşması Beinsport ve TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

11 YIL SONRA

Sakaryaspor geçtiğimiz sezon yaşadığı 1.Lig şampiyonluğunun ardından 11 Yıl aradan sonra TFF 1.Lig’de maça çıkacak. Uzun süre 2.Lig ve 3.Lig’de mücadele eden temsilcimiz 1.Lig’de perdeyi kardeş kulüp Göztepe ile açacak. Şampiyon kadrodan sadece 9 oyuncuyu kadroda tutan yeşil siyahlılar yeni sezon öncesi 7’si yabancı olmak üzere 14 transfer yaptı.

LİGE HAZIRIZ

Yeşil Siyahlılar yenilenen kadrosunun yanı sıra yeni teknik direktörü ile ilk resmi maçına çıkacak. Göztepe maçı öncesi son hazırlıklarını tamamlayan Sakaryaspor’da teknik direktör İlker Püren hem lige başlayacakları hemde taraftarın önüne ilk kez çıkacakları için heyecanlı olduklarını belirtti. Püren; Tüm hazırlıklarımızı bugün için yaptık. Şimdi emeklerimizin karşılığını alabilmek için taraftarımızın desteği ile sahada mücadele etmeye geldi.’’ Dedi.

KADRO MERAK EDİLİYOR

Kadrosu büyük ölçüde yenilenen Sakaryaspor’un yarınki maça nasıl bir kadro ile çıkacağı merakla bekleniyor. Teknik direktörü İlker Püren’in kalede Furkan Köse, savunmada Hurşit, Donkor, Ümit, Oğuz, orta sahada Oğuz Kocabal, Nalepa, Ozan, Burak, Hakan ve forvette Kasongo’ya ilk 11 de şans vermesi bekleniyor

AdminAdmin