SPOR
Giriş Tarihi : 07-01-2024 00:40

Sakaryaspor hazırlık maçında berabere kaldı

Trendyol 1. Lig'de ilk devrenin sona ermesinin ardından Antalya'da kampa giren Sakaryaspor bugün Romanya takımlarından Rapid Bükreş ile hazırlık maçında karşılaştı. Karşılaşma tam bir gol düellosuna dönüşürken sahadan takımlar 3-3'lük eşitlikle ayrıldı. 

Sakaryaspor hazırlık maçında berabere kaldı

Ligin devre arasına girmesi ile birlikte Antalya'dan kampa giren temsilcimiz Sakaryaspor ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Temsilcimiz bugün Romanya takımlarından Rapid Bükreş ile hazırlık maçında karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısına as kadrosu ile çıkan Sakaryaspor 25'inci dakikada son haftaların en formda ismi Yonathan Del Valle öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı Sakaryaspor'un üstünlüğü ile sona erdi. 

İKİNCİ YARI TAM BİR GOL DÜELLOSU 

Karşılaşmanın ikinci yarısına değişiklikler ile başlayan Sakaryaspor 47'nci dakikada paslaşarak kullanılan köşe vuruşunda topu ağlarında gördü ve skora denge geldi. Kalesinde gördüğü golün sadece 3 dakika sonrasında Sakaryaspor'da Sinan Kurt ceza sahası dışında düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını yeniden öne geçirdi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında biri penaltıdan olmak üzere 2 gol bulan Romanya temsilcisi 3-2 öne geçti. Karşılaşmanın son dakikalarında ise Sakaryaspor'da kullanılan köşe vuruşunda iyi yükselen Çağlayan Menderes şık bir kafa vuruşu ile Sakaryaspor'a eşitliği getirdi. Karşılaşma atılan karşılık gollerle 3-3 beraberlikle sonuçlandı. Öte yandan temsilcimiz Antalya kampında ilk hazırlık maçında Karaman FK'ya 1-0 yenilmişti.

AdminAdmin