SPOR
Giriş Tarihi : 09-03-2024 18:01   Güncelleme : 09-03-2024 18:05

Sakaryaspor istediğini alamadı

Sakaryaspor, Trendyol 1.Lig’in 26.haftasında deplasmanda Adanaspor’a konuk oldu. Yeni Adana Stadı’nda oynanan karşılaşmada istenilen futbolu ortaya koyamayan Yeşil Siyahlılar sahadan golsüz beraberlikle ayrılarak ilk iki yolunda büyük yara aldı.

Sakaryaspor istediğini alamadı

Sakaryaspor, Trendyol 1.Lig’in 26.haftasında deplasmanda Adanaspor’a konuk oldu. Yeni Adana Stadı’nda oynanan karşılaşmada istenilen futbolu ortaya koyamayan Sakaryaspor sahadan golsüz beraberlikle ayrılarak ilk iki yolunda büyük yara aldı.Karşılaşmanın ilk devresinde Dimtirov ve Murat Cem ile gole yaklaşan Sakaryaspor, ikinci devrede ise Kasongo ile çok net bir pozisyondan yararlanamazken kalesinde her iki devrede birer pozisyon verdi. Yeşil Siyahlılar önümüzdeki hafta sahasında yine küme düşme hattı ekiplerinden Altay’ı konuk edecek

23 KEZ GOLE YAKLAŞTIK

Karşılaşmanın 8’uncu dakikasında sağ kanattan gelişen ev sahibi ekip atağında ceza sahası içerisine yapılan ortaya Fernandes boş pozisyonda kafayı vurdu. Bu pozisyondan kısa süre sonra Sol kanattan gelişen Sakaryaspor atağında Dimitrov’un ceza sahasına yaptığı ortada Murat Cem’in kafa vuruşu auta gitti.. Top az farkla auta gitti. 40’da Ceza sahasına çaprazdan giren Dimitrov’un bekletmeden sert şutunu kaleci Ferhat son anda kornere çeldi. 71’de Samed Onur’un ara pasında topla buluşan Kasongo, kaleci ile karşı karşıya yaptığı vuruşta kaleci Ferhat son anda golü önledi. 78’de Sakaryaspor ceza sahasına atılan pasta Dimitri Oberlin plase vuruşunu kaleci Cihan harika kurtardı.

AdminAdmin