SPOR
Giriş Tarihi : 24-02-2024 19:37

Sakaryaspor, Lidere konuk oluyor

Sakaryaspor,  Trendyol 1.Lig’in 24.haftasında deplasmanda lider Eyüpspor’a konuk oluyor. Pazar günü Eyüp İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 19:00’da başlayacak TRT Spor’dan naklen yayınlanacak olan müsabakayı Trabzon Bölgesi A Klasman Hakemi Yasin Kol yönetecek. Kol'un yardımcılıklarını Özgür Ertem ve Kadir Akıllı yapacak.

Sakaryaspor, Lidere konuk oluyor


HAFTANIN MAÇI
Sezonun ikinci devresine kötü bir başlangıç yapmasına rağmen son haftalarda aldığı puanlarla yarıştan kopmadığını ispat eden Sakaryaspor, yarın lider Eyüpspor karşısında da kazanarak yarışa yeni bir yön vermeyi hedefliyor. Yeşil Siyahlıların ligin ilk devresinde mağlup ettiği güçlü rakibi karşısında alacağı sonuç yarıştaki tüm takımları yakından ilgilendirirken bu karşılaşma Trendyol 1.Lig’de haftanın en önemli maçı olarak gösteriliyor.


GERİ DÖNDÜLER
Sakaryaspor’da haftalardır cezaları nedeni ile takımdan uzak kalan Hasan Kılıç ve Murat Cem Akpınar’ın cezaları bu maç öncesinde sona ererken yeşil siyahlılarda Simon, Erdi Dikmen ve Dino Ndlovu sakatlıkları nedeni ile forma giyemeyecek. Ligin ilk yarısında oynanan maçta Eyüpspor ile yapılan anlaşma gereği forma giyemeyen Sinan Kurt bu maçta da forma giyemeyecek. 


KADRO TERCİHİ
Çorum maçında özellikle kanatlarda farklı isimlere görev veren Teknik Direktör Tuncay Şanlı’nın Eyüpspor maçında sahaya nasıl bir kadro süreceği merakla bekleniyor. Şanlı’nın kalede Cihan Topaloğlu, savunmada Isaac Donkor, Çağlayan Menderes, Bülent Uzun, Oğuz Yıldırım, orta alanda Rajko Rotman, Murat Cem Akpınar, Hasan Kılıç, Del Valle, Odise Roshi ve Burak Süleyman ilk 11 ile maça başlaması bekleniyor.

AdminAdmin