SPOR
Giriş Tarihi : 02-03-2024 16:36

Sakaryaspor, Manisa FK'yı konuk ediyor

Sakaryaspor, Trendyol 1.Lig’in 25.haftasında sahasında Manisa FK’yı konuk ediyor. Bugün Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 19:00’da başlayacak. Müsabakayı İstanbul Bölgesi’nden Ozan Ergün yönetecek. Ergün’ün yardımcılıklarını ise Muhammet Ali Doğan ve Güner Mumcu Taştan yapacak. Karşılaşma TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

Sakaryaspor, Manisa FK'yı konuk ediyor

1.Ligde geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan Sakaryaspor Haberleri">Sakaryaspor, Manisa FK karşı karşıya gelecek. Yeşil Siyahlılar kendisi gibi sezona büyük umutlarla başladıktan sonra beklentilerin çok uzağında kalan rakibi karşısında Eyüp mağlubiyetini telafi etmeye çalışacak. Süper Lig yarışından kopmak istemeyen temsilcimiz taraftarının da desteği ile yeni bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

3 EKSİKLE

Sakaryaspor’da bu karşılaşma öncesinde sakatlıkları bulunan Dino Ndlovu ve Erdi Dikmen’in yanı sıra kart cezalısı durumunda olan Isaac Donkor Manisa FK karşısında forma giyemeyecek. Konuk ekipte ise geçtiğimiz hafta kırmızı kart gören iki önemli isim Sandro Lima ve Sertan Tashkin’ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Ayberk Karapo ve Ensar Akgün yer almayacak.

ZORUNLU REVİZYON

Teknik Direktör Tuncay Şanlı, Manisa maçında özellikle savunmada zorunlu bir rotasyona gitmek zorunda kalacak. Erdi Dikmen ve Isaac Donkor’un yokluğunda Rajko Rotman’a görev verecek olan Şanlı, kalede Cihan Topaloğlu, savunmada Bulent Uzun, Çağlayan Menderes, Rajko Rotman, Oğuz Yıldırım, orta alanda Murat Cem Akpınar, Sinan Kurt, Hasan Kılıç, Odise Roshi, Del Valle ve forvette Kabongo Kasongo ile başlaması bekleniyor

15 YAŞ ALTINA ÜCRETSİZ

Sakaryaspor sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Cumartesi günü saat 19.00’da Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynayacağımız Manisa FK maçında Güney Alt Tribününden bilet alan taraftarlarımız, Sakaryaspor Passoligi’ne sahip 15 yaşından küçük çocukları için ücretsiz bilet alabilecektir.  #NehrinÇocukları projesi kapsamında verilecek olan hediye bilet sadece Güney Alt Tribünü için geçerlidir. *Hediye bilet tanımlaması sadece Sakaryaspor Passolig Kartına yapılmaktadır. ⁠15 yaşından küçük çocuklarına Güney Alt Tribünü’nden hediye bilet alacak olan ebeveynlerimiz, maç günü stadyumda bulunan passolig gişelerinden kendisine ait Güney Alt Tribünü biletini görevliye gösterdikten sonra çocuğunun TC Kimlik bilgileri ile ücretsiz bilet alabilir" ifadelerine yer verdi

AdminAdmin