SPOR
Giriş Tarihi : 31-10-2023 10:09

Sakaryaspor sezonun ilk seri galibiyetine imza attı

Sakaryaspor, ligde aldığı kötü sonuçların ardından şampiyonluk yarışından oldukça uzaklaşmış. Futbolcular, teknik heyet ve yönetim Yeşil Siyahlı taraftarların büyük tepkisi ile karşı karşıya kalmıştı. Eyüpspor galibiyeti ile çıkışa geçen temsilcimiz fikstüründe yumuşaması ile sezonun ilk seri galibiyetine de imza atmış oldu.

Sakaryaspor sezonun ilk seri galibiyetine imza attı

 

POTAYA GİRDİK

Sezonun ilk haftalarında liderin 13 puan gerisine kadar düşen Sakaryaspor Haberleri">Sakaryaspor, son 4 haftada aldığı 3 galibiyet 1 beraberlik ile zirve ile puan farkını 9á kadar indirdi. Yeşil Siyahlılar ayrıca Altay karşısında alınan 3 puanının ardından bu sezon ilk kez play-off hattına giriş yapmış oldu. Ligin 10úncu haftasını 15 puan ile 7nci sırada tamamlayan Sakaryaspor, Kocaelispor’un yaşadığı puan kayıplarının ardından ikinci sıra ile olan puan farkını da 5’e düşürdü.

 

YİNE 15 PUAN

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’in kapısından dönen Sakaryaspor, ligin ilk 10 haftasında 5 galibiyet 5 mağlubiyet ile 15 puan toplamıştı. Yeşil Siyahlılar bu sezonda ilk 10 haftalık süreçte yine 15 puan topladı. Temsilcimiz geçtiğimiz sezon ilk devreyi ise 18 maçta 25 puan ile kapatmıştı.

SIRADA URFA VAR

Sakaryaspor, ilk 8 haftada ligin şampiyonluk ve play-off yarışı içerisinde olan takımlarla oynarken Milli aranın ardından fikstür avantajı ile ligin alt sıralarındaki takımlarla oynama başladı. Adanaspor ve Altay maçlarından şimdi rotayı Cuma günü oynayacağı Şanlıurfaspor maçına çevirdi. Yeşil Siyahlılar Sakarya Atatürk Stadı’nda saat 20:00’de oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yapacağı antrenman ile başlayacak.

AdminAdmin