SPOR
Giriş Tarihi : 16-02-2023 16:44   Güncelleme : 16-02-2023 20:17

Sakaryaspor Taraftarlar Derneği Açıklama

Kocaelispor-Sakaryaspor Maçı Öncesi Sakaryaspor Taraftarlar Derneği Açıklama Yaptı

Sakaryaspor Taraftarlar Derneği Açıklama

Büyük ve Katı Sakaryasporlular;

Kulübümüzün açıklamış olduğu depremzedelere yardım için yapılacak Kocaelispor-Sakaryaspor karşılaşması için açıklama yapılması hasıl olmuştur.

İki kulübün arasında ki rekabet herkes tarafından bilinmektedir. Bu karşılaşmada oluşabilecek en ufak bir olumsuzluk iki kulübünde imajını zedeleyebilecek güçtedir.

Tatangalar olarak bizler tüm gücümüzle depremzede kardeşlerimizin yanındayız. Pankartımız Hatay/Kırıkhan Belediye binasında asılı olup, onlarca arkadaşımız bölgededir. Böyle bir ortamda bu karşılaşmada olmamız çok sağlıklı olmayacaktır.

Buradan Hodri Meydan’a da çağrımızdır; Kırıkhan'a pankartınızla gelin komşu iki şehrin depremzede çocukları olarak buradaki yaraları sarmaya, çocukların yüzünü güldürmeye omuz omuza devam edelim.

Bireysel olarak maça gitmek isteyen taraftarlarımız karşılaşmayı yerinde takip edebilir destek olabilir, bizlerde Tatangalar olarak üzerimize düşen biletleri alarak bu görevi yapacağız.

Son olarak yukarıda belirttiğimiz gibi Tatangalar olarak tüm enerjimizle, pankartımızla, canla başla Hatay / Kırıkhan 'dayız.

Tekrardan milletimizin başı sağolsun.

Yeşil&Siyah Saygılarımızla,

Sakaryaspor Taraftarlar Derneği adına ;

TATANGALAR

AdminAdmin