SPOR
Giriş Tarihi : 01-10-2023 22:34   Güncelleme : 01-10-2023 22:37

Sakaryaspor Teknik Sorumlusu Turgay Karslı ''Bu rüzgar da bizi yukarıya, play-off'a doğru yavaş yavaş itecek''

 Trendyol 1. Lig'in 7. haftasında konuk ettiği Eyüpspor'u 2-0 mağlup eden Sakaryaspor'un teknik sorumlusu Turgay Karslı, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Sakaryaspor Teknik Sorumlusu Turgay Karslı ''Bu rüzgar da bizi yukarıya, play-off'a doğru yavaş yavaş itecek''

:Karslı, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, bu hafta Eyüpspor'u iyi analiz ettiklerini, sahada bunu takım olarak uygulayarak kırılma noktasına ulaştıklarını söyledi.

"Eminim şehir de bir nefes aldı." diyen Karslı, "Kısıtlı kadromuz var, sakatlarımız var. O yüzden şu anda önemli bir süreçte çok önemli 3 puan aldığımızı düşünüyorum. Çünkü liderle oynuyorsunuz. Puan farkı, yukarıdaki rüzgar çok değişik gidiyor. Düşünün ki bugün yenilmesine rağmen liderliğini koruyan ve 3 puan farkı taşıyan bir takımla oynadınız. Ama biz 1 hafta boyunca akan oyunda bu takımı yenebileceğimizi, efekt yönlerinin ne olduğunu çözmüştük." değerlendirmesinde bulundu.

Karslı, bugün sadece rakiple değil zeminle de mücadele ettiklerini dile getirerek, yağmursuz iklim olunca oyuncuların bunu telafi ettiğini kaydetti.

Lider Eyüpspor'u tebrik eden Karslı, sözlerini şöyle tamamladı:

"Takım olarak inanın çok çok daha başındayız. Oyun zenginliğimizi artırıcı birtakım model kavramlar üzerine çalışıyoruz. O yüzden biraz daha zamana ihtiyacımız var. Tek çiçekle kocaman baharı karşılayamayız. Bugünkü galibiyet bizim sadece arkamıza biraz rüzgarı almamıza sebep oldu. Bu rüzgar da bizi yukarıya, play-off'a doğru yavaş yavaş itecek. Bugün 1 puan bile bizim için çok önemli puandı ama 3 puan çok daha kıymetli."

 

AdminAdmin