SPOR
Giriş Tarihi : 29-10-2022 09:56

Sakaryaspor'da Hesap Zamanı

Sakaryaspor, daha önce kendisini hayır şikesi ile küme düşüren Altay’ı küme düşme mücadelesi verdiği sezonda evinde konuk edecek. Cumartesi saat 16:00’da başlayacak karşılaşmaya taraftarın büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Sakaryaspor'da Hesap Zamanı

Sakaryaspor Haberleri">Sakaryaspor, TFF 1.Lig’in 11.haftasında kendi sahasında İzmir ekibi Alay’ı konuk edecek. Cumartesi Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 16:00’da başlayacak. Müsabakayı Balıkesir Bölgesi hakemlerinden Adnan Deniz Kayatepe yönetecek. Kayatepe’nin yardımcılıklarını ise Deniz Turgut ve Mehmet Şahan Yılmaz yapacak.

HEDEF 5’TE 5

Geride kalan 10 haftada 5 galibiyet 5 mağlubiyet alan Sakaryaspor, özellikle iç saha performansı ile dikkat çekerken Yeşil Siyahlılar bugün Altay’ı da mağlup ederek Sakarya Atatürk Stadı’ndaki galibiyet serisini 5’e çıkarmak istiyor. Ligde 1 galibiyet 4 beraberlik 5 mağlubiyeti bulunan Altay’ın deplasmanda 3 beraberliği bulunuyor

34.RANDEVU

Sakaryaspor, bugün sahasında konuk edeceği Altay ile profesyonel liglerde 34.kez karşı karşıya gelecek. Daha önce 33 kez mücadele eden iki takım arasındaki karşılaşmalarda yeşil siyahlıların üstünlüğü bulunuyor. Sakaryaspor 17 galibiyet alırken konuk ekip 10 galibiyet aldı. 6 maç ise beraberlik aldı. Sakarya’da oynanan maçlarda ise yeşil siyahlıların 11-4 ezici bir üstünlüğü bulunuyor.

KADRO REVİZYONU

Teknik direktör Serdar Özbalta’nın Altay karşısındaki kadro tercihi merakla beklenirken yeşil siyahlılarda sakatlıkları bulunan Ümit Kurt, Artyem Kravets ve kırmızı kart cezalısı Hurşit Taşçı bu maçta kesin olarak forma giyemeyecek. Öte yandan milli takımdan dönen Roshi ve ağrıları bulunan Miloseviç’in son durumu ise bugün belli olacak.

Buna göre Sakaryaspor’un sahaya kalede Furkan Köseoğlu, savunmada Çağlayan Menderes, İsaac Donkor, Oğuz Yıldırım, Hüsamettin Tut, orta alan Nalepa, Hakan Yavuz, Yasin Pehlivan, Ozan Sol, Woolery ve forvette Kabongo Kasongo ilk 11’i çıkması bekleniyor.

AdminAdmin