TRANSFER HAREKATI
Trendyol 1.Lig’de ilk devreyi 22 puan ile küme düşme hattının hemen üzerinde tamamlayan Sakaryaspor’da takıma mutlaka takviye yapılması gündemde. En az 7-8 oyuncunun transfer edilmesi beklenirken teknik direktörlük görevine Hakan Kutlu’nun getirilmesinin ardından harekete geçilecek. Takımdan ayrılmak isteyen yada gönderilmesi düşünülen isimlerin netlik kazanması ile transfer hız kazanacak.
ÖDEME BEKLİYORLAR
Sakaryaspor’da sezon başından beri devam eden ekonomik kaos nedeni ile bir çok futbolcu TFF ve FİFA’ya başvurdu Yeşil Siyahlılarda mevcut kadronun neredeyse tamamı federasyon başvururken sadece Emre Demir, Vukoviç, Caner Erkin, Mirza Cihan, Batuhan Çakır, Salih Dursun ve Alpaslan Demir, federasyona gitmeyen isimler oldular
70 MİLYON TL
Enes Zengin’in göreve gelmesinin ardından takıma yapılacak ödemeler için gözler yönetime çevrildi. 10 Ocak’ta ikinci yarının ilk maçına çıkacak olan temsilcimiz FİFA ve TFF dosyaları ile birlikte takıma yapılması gereken toplam tutar 70 Milyon TL’ye yaklaşıyor. Yönetimin bu rakamı Bandırma maçı öncesinde takıma ödemesi bekleniyor.


























