Sakaryaspor’da genel kurul sonrası esen olumlu hava yerini karamsar bir bekleyişe bıraktı. Yeşil Siyahlılarda transfer yasağı henüz kaldırılmazken ikinci devrenin açılış maçına kısa bir süre kala takımada ödeme yapılamadı. Temsilcimiz yaşanan bu olumsuzluklara rağmen Bandırma maçı hazırlıklarına pür neşe devam etti.
PERDE AÇILIYOR
Trendyol 1.Lig’de ikinci devrenin perdesi bu hafta sonu açılıyor. İlk devreyi büyük sıkıntılarla geride bırakan Sakaryaspor, 22 puan ile küme düşme hattının hemen üzerinde yer alıyor. Konuk ekip Bandırmaspor ise 26 puan ile 11’inci sırada yer alıyor. Yeşil Siyahlılar bu karşılaşma öncesine henüz transferi açamazken Bandırmaspor transferde hareketli günler yaşıyor ve takviyelerini sürdürüyor.
MORALLER YERİNDE
Sakaryaspor, Trendyol 1.Lig’in 20.haftasında kendi evinde oynayacağı Bandırmaspor müsabakası hazırlıklarına dün yaptığı antrenman ile devam etti. Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetiminde Rüstemler Tesisleri’nde çalışan yeşil siyahlılarda morallerin oldukça yüksek olması dikkatlerden kaçmadı. Sıkıntılı sürece rağmen Bandırma maçına odaklanan temsilcimiz bu maçı kazanarak kara bulutları dağıtmayı hedefliyor.
DESTEK ZAMANI
Bandırma maçı ile ilk kez yeşil siyahlı taraftarlarla buluşacak olan teknik direktör Hakan Kutlu; Taraftarın takım üzerindeki olumlu etkisini biliyoruz. Bu yüzden bu süreçte her zamankinden fazla desteğe ihtiyacımız var. Özveri ile sahada mücadele edecek olan bir ekip var. Bence desteği her zaman kinden fazla hak ediyorlar. Taraftarımızı mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız’’ Dedi


























