Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
SPOR

Sakaryaspor’un genel kurulu ertelendi

Sakaryaspor’un tüzük değişikliği nedeni ile dün yapması gereken genel kurul çocğunluk sağlanamaması nedeni ile ertelendi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Sakaryaspor’un genel kurulu ertelendi
Paylaş:

Sakaryaspor’un tüzük değişikliği nedeni ile dün yapması gereken genel kurul çocğunluk sağlanamaması nedeni ile ertelendi.

Kulüpten yapılan açıklamada; Kulübümüz tüzüğünün, 7405 sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanununa uygun hale getirilmesi için 17.10.2023 Salı günü saat 14:00’de yapılacağı açıklanan Olağanüstü Genel Kurulumuzun çoğunluk sağlanamadığı için 24.10.2023 günü aşağıdaki gündemle aynı saatte ve yerde yapılmasına karar verilmiştir.’’ İfadelerine yer verildi.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');