SPOR
Giriş Tarihi : 13-07-2023 16:57

Sakaryaspor'un ilk etap kampı sona erdi

Trendyol 1.Lig’de 2023-2024 sezonu için hazırlıklarına 2 Temmuz’da start veren Sakaryaspor’da Rüstemler’de gerçekleştirilen ilk etap kampının sonuna gelindi. 11 Günlük bir çalışma yapan yeşil siyahlılar bugün yapacağı son antrenmanın ardından 2 gün izne çıkacak. Dünü tek idman ile geçiren temsilcimiz akşam antrenmanı öncesi denenmeye gelen oyuncular ve gençlerin oynadığı bir hazırlık maçı yaptı.

Sakaryaspor'un ilk etap kampı sona erdi

GENÇLERİ DENEDİ

Sakaryaspor teknik direktörü Taner Taşkın, dün yapılan antrenman öncesinde Rüstemler Tesisleride U19 takımı ile bir hazırlık maçı yaparak hem genç oyuncuları hem de denenmeye gelen oyuncuların son durumuna baktı. Çok sıcak bir havada oynanan karşılaşmayı dikkatle takip eden Taşkın’ın Bolu kampına götürülecek oyuncularla ilgili kararını bu akşam yönetime iletmesi bekleniyor.

PAZAR BOLU

11 Ağustos’ta başlayacak yeni sezon için iki ayrı kamp daha yapacak olan temsilcimiz 16 Temmuz Pazar günü Bolu Koru Otel’de kampa girecek. 23 Temmuz’a kadar burada kamp yapacak olan temsilcimiz 2 günlük izin sonrası 26 Temmuz’da yine Bolu’da Von Resort Otel’de üçüncü etap çalışmalarına başlayacak. Yeşil Siyahlıların bu süreçte 6 hazırlık maçı yapması bekleniyor.

 

AdminAdmin