SPOR
Giriş Tarihi : 22-05-2023 17:22

Sakaryaspor'un play-off maçı tarihi belli oldu

Spor Toto 1.Lig'i 62 puan ile 5’inci sırada bitiren Sakaryaspor, son hafta sonuçlarının ardından play-off kalmayı son anda garantileyen Eyüpspor ile eşleşti. Tek maç eleme sistemi uygulanacak olan play-off çeyrek final müsabakası 26 Mayıs Cuma günü saat 20:00'de Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak. Çeyrek finalde tur atlayan takımlar finalde Pendikspor’un rakibi olabilmek için çift maç eleme sistemine göre yarı finalde karşı karşıya gelecek.

Sakaryaspor'un play-off maçı tarihi belli oldu

Müsabakalarını kazanacak olan takımların çift maç eleme usulüne göre eşleşeceği Play Off 2. Turunda maçlar 31 Mayıs Çarşamba ve 4 Haziran Pazar günü oynanacak. Final müsabakası 8 Haziran Perşembe günü oynanacak olup, final merkezi ise daha sonra ilan edilecek.

BİRER GALİBİYET

Sakarayspor’un play-off çeyrek finalinde eşleştiği Eyüpspor ile ligde oynadığı karşılaşmalarda bir galibiyet bir mağlubiyet aldı. Deplasmanda rakibine 2-1 mağlup olan yeşil siyahlılar Sakarya’da oynanan karşılaşmayı ise 2-0 kazanmıştı. İlk devreyi en yakın rakibinin 6 puan önünde tamamlamasına rağmen ikinci devrede büyük bir düşüş yaşamış ve play-off’a son maçta kalabilmişti

 

AdminAdmin