EKONOMİ
Giriş Tarihi : 12-07-2023 17:47

SAKİKAD Fuar Düzenliyor.

Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği "Üreten kadın Büyüyen Türkiye" sloganı ile Girişimci üreten kadınların ürünlerinin sergileneceği 6 gün sürecek bir fuar düzenliyor.

SAKİKAD Fuar Düzenliyor.



Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği (SAKİKAD) tarafından Serdivan İlçesinde gerçekleşecek fuar öncesinde Letafet Kafede kahvaltılı bir basın toplantısı gerçekleştirildi. 14-19 Temmuz tarihleri arasında 260 kadın girişimcinin stand kuracağı fuarla ilgili yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte açıklamalarda bulunan Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği (SAKİKAD) Başkanı Nagihan Aygün " Üreten Kadın Büyüyen Türkiye" sloganı ile yola çıktıklarını ilk defa gerçekleşecek fuara katılım için 1000'den Girişimci kadının müracaat ettiğini söyledi. 14 Temmuz Cuma günü Saat 16.00 da İl Protokolünün katılımı ile fuarın kapılarını ziyaretçilere açacağını ifade eden Aygün herkesi fuara davet etti.


Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fuar ile ilgili açıklamalarda bulunan başkan Aygün, "Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği olarak Cadde 54 ile Serdivan AVM arasında kalan açık alanda düzenlenecek olan fuarımız 6 gün sürecek. Girişimci kadınlar tarafından standlar açılacak. Tüm standlarımız ücretsiz olacak. Kadınlarımızın girişimcilik ruhunu desteklemek ve onların pazarlama yeteneklerini geliştirmek için bu fuarı düzenliyoruz. Büyük bir özenle tüm sosyal donatılardan başlayarak güvenlik gibi tüm önlemlerimizi aldık. Fuarımızda 260 Girişimci Kadınımız 260 adet stand açacak. Sabah saat 10:00 da başlayıp gece 24.00'e kadar sürecek olan fuarımızda çeşitli şenlikler, yarışmalar, yerel konserler, söyleşi ve eğlence programları olacak.Fuara katılım için 1000'den fazla başvuru oldu. Girişimci Kadınlarımızın el emeği ürünlerini sergilemeyi amaçlıyoruz.Üreten ve çalışan kadının varlığının sesi olmak için buradayız. Katılımcıları belirlerken özellikle evde çalışan vergi muafiyeti olan kadınları seçtik. İmkan bulamamış emeklerini sergileyememiş kadınlarımıza destek olmak için ilk defa böyle bir fuar düzenliyoruz."Üreten kadın büyüyen Türkiye" diyerek her yıl bu şekilde bir fuar düzenleyeceğiz" şeklinde konuştu.

AdminAdmin