Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
YAŞAM

Sapanca Gölü kıyısından yaklaşık 1 ton atık toplandı

SAKARYA (AA) - Sakarya ve Kocaeli'nin en önemli içme suyu kaynağı Sapanca Gölü'nün Arifiye kesiminden yaklaşık 1 ton atık toplandı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Sapanca Gölü kıyısından yaklaşık 1 ton atık toplandı
Paylaş:

Arifiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gölbaşı Park kıyısında temizlik çalışmalarını sürdürdü.

Lastik, ütü, fotoğraf makinesi, plastik, tahta parçaları, cam ve metal parçalarının da bulunduğu yaklaşık 1 ton atığı çıkaran yetkililer, vatandaşlara, içme suyu temin edilen gölün temizliği konusunda hassas davranılması uyarısında bulundu.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, vatandaşların sağlıklı ve temiz ortamda yaşamaları için temizliğe büyük önem verdiklerini belirtti.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YAŞAM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');