Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
ASAYİŞ

Sapanca Gölü’nde meydana gelen olayla ilgili tahkikat ve inceleme başlatıldı

Sakarya Valiliği çocuklara, göle girmenin yasak olduğu dönemde kimin izin verdiği araştıracağını açıkladı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Sapanca Gölü’nde meydana gelen olayla ilgili tahkikat ve inceleme başlatıldı
Paylaş:

Valilik, yasak kararına rağmen Sapanca Gölü’nde antrenman yapılmasının kabul edilemez olduğunu belirterek, sorumluların tespit edilerek haklarında soruşturma başlatılacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, “İlimiz Sapanca Gölü’nde meydana gelen malum olayla ilgili olarak ivedilikle tahkikat ve inceleme başlatılmış olup, ihmali bulunanlar hakkında gerekli işlemler yapılacaktır.” ifadelerine yer verildi.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');