YEREL
Giriş Tarihi : 07-02-2023 16:58

SAPANCA ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ!

Ülkemizde yaşanan deprem sonrasında Türkiye'nin dört bir yanında başlatılan yardım kampanyasına Sapanca Özel Halk Otobüsleri işletmesi de katıldı.

SAPANCA ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ!

Sakarya Büyükşehir Belediyesine bağlı Sapanca-Adapazarı, Yanık-Kurtköy-Kırkpınar-Adapazarı ve Sapanca İzmit arasında yolcu taşımacılığı yapan 12 Nolu Sapanca Otobüs, Minibüs Ve Taşıyıcılar Kooperatifi, Ülkemizde yaşanan deprem sonrasında Türkiye'nin dört bir yanında başlatılan yardım kampanyaları kapsamına dahil olarak, 7 Şubat 2023 Salı Günü (bugün) tüm kazançlarını depremzedelere bağışlama kararı aldı. 

Araçlara yolcuların görebileceği şekilde yazılı afişler asılarak bilgilendirdi. Bilgilendirme yazısında, ''BUGÜNKÜ KAZANCIMIZ DEPREMZEDELERE'' Sapanca Özel Halk Otobüsleri işletmesi olarak 7 şubat 2023 salı günü (bugün) 1 günlük kazancımız, ülkemizde meydana gelen deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bağışlama kararı alınmıştır. Milletimizin Başı Sağolsun. 12 Nolu Sapanca Otobüs, Minibüs Ve Taşıyıcılar Kooperatifi''  ifadelerine yer verildi.

 

 

SAPANCA GAZETESİ

AdminAdmin