EKONOMİ
Giriş Tarihi : 17-01-2025 10:38

Sapanca'da bungalov doluluk oranı, sömestr döneminde yüzde 100'e ulaşacak

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya "Sapanca'da bungalov doluluk oranı, sömestr döneminde yüzde 100'e ulaşacak dedi.

Sapanca'da bungalov doluluk oranı, sömestr döneminde yüzde 100'e ulaşacak

 

Sömestr dönemi yaklaşırken turizmde yaşanan hareketliliği de değerlendiren Firuz Bağlıkaya, Sapanca Bölgesi'ndeki bungalov kiralamalarına ciddi ilgi artışı yaşandığını söyledi.

Bağlıkaya, sömestr öncesi dönemde yüzde 80'ler seviyesinde olan Sapanca bölgesindeki bungalov tesislerindeki doluluk oranının, ara tatilin ardından yüzde 100 düzeyine ulaşmasını beklediklerini vurguladı.

Talepteki bu yükselişin, sahte internet siteleri ve kopyalanan sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirilen tatil dolandırıcılıklarını da artırdığına işaret eden Bağlıkaya, "Bu bakımdan, tüketicilerin rezervasyon yaparken mutlaka seyahat acentelerini tercih etmelerini ve rezervasyon süreçlerine dikkat etmelerini öneriyoruz." şeklinde konuştu.

AdminAdmin