SPOR
Giriş Tarihi : 09-09-2023 09:30

Sapancaspor'un rakibi Anadolu Üniversitesi

TFF 3.Lig temsilcimiz Sapanca Gençlikspor 2023-2024 sezonu Cumartesi günü oynayacağı Anadolu Üniversitesi maçı ile açacak. Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada saat 16:30’da başlayacak. Karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemlerinden Mazlum Doğan Bodur yönetecek. Bodur’un yardımcılıklarını ise Uğur Çakmak ve Mustafa Burak Kuş yapacak.

Sapancaspor'un rakibi Anadolu Üniversitesi

TFF 3.Lig temsilcimiz Sapanca Gençlikspor 2023-2024 sezonu Cumartesi günü oynayacağı Anadolu Üniversitesi maçı ile açacak. Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada saat 16:30’da başlayacak. Karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemlerinden Mazlum Doğan Bodur yönetecek. Bodur’un yardımcılıklarını ise Uğur Çakmak ve Mustafa Burak Kuş yapacak.

 

YENİLENEN KADRO

Geçtiğimiz sezon play-off yarışını kovalayan Sapanca Gençlikspor’da başkan Adil Köseoğlu’nun istifası sonrasından bir süre kaos yaşanmış yeşil beyazlılarda daha sonrasında yeni bir yönetim kurularak transfer yasağı kaldırılmıştı. Fahri Arkan Başkanlığı'nda oluşturulan yönetim transfer yasağını kaldırarak 18 yeni transfer yaptı.

HEDFE LİGDE KALMAK

Sapanca Gençlikspor teknik direktörü Ali Asım Balkaya, rakiplerinin aksine lig için hem transfer hem de hazırlık anlamında çok geç kaldıklarının altını çizerek; Yaşadığımız sıkıntıları kısmen de olsa atlatmayı başardık. Yönetimimizin özverisi ile genç bir kadro kuruldu. Sapancaspor’u ve Sakarya’yı en iyi şekilde temsil etmek için büyük bir mücadele vereceğiz. Umarım başarılı oluruz’ dedi.

AdminAdmin