GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-09-2023 16:04

SASADER, AFAD Sakarya İl Müdürü Hüseyin Kaşkaş’ı ziyeret ett.

25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında 12. si kutlanan Sigorta Haftası ile ilgili Sakarya Sigorta Acenteleri Derneği (SASADER) yönetimi AFAD Sakarya İl Müdürü Hüseyin Kaşkaş’ı ziyeret ett.

SASADER, AFAD Sakarya İl Müdürü Hüseyin Kaşkaş’ı ziyeret ett.

Ziyarette ülkemizin deprem kuşağında olması ve şehrimizin de deprem gerçeği ile her zaman yüz yüze olduğu dile getirilerek, kaçınılmaz Depreme ve deprem sonrası yaşanacaklara hazırlıklı olunması konusunda nasıl organize çalışmalar yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.


AFAD Sakarya İl Müdürü Hüseyin Kaşkaş Depreme hazırlıklı olmak önemli ancak deprem sonrası oluşabilecek her türlü olumsuzluklara karşı çalışmalarımızı yapıyor ve bu konuda tüm paydaşlarla iş birliği içinde olmaya özen gösteriyoruz. Deprem sonrası mağduriyetlerin en aza indirilmesi ve kayıpların karşılanması açısından da sigortanın önemini biliyoruz.


Sakarya Sigorta Acenteleri Derneği (SASADER) Başkanı Emrah Kadınoğlu’ da ülkemizin deprem kuşağıda olması ve şehrimizin de depremlerden en çok etkilenen il olması nedeni ile Deprem sonrası yaşanacak olan maddi kayıpların en aza indirilmesi için DASK, Konut ve İş yeri sigortalarının önemli olduğunu belirtti. Ayrıca doğru teminatlarla sigorta yaptırmak için tüm yetkili acentelerimiz ile hizmete hazır olduklarını belirtti.

AdminAdmin