EKONOMİ
Giriş Tarihi : 25-03-2024 18:46

SATSO 16. Meslek Grubu İftar Etkinliklerine Finans Sektörü ile Devam Etti

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren sigortacılık ve finans sektör temsilcisi 16. Meslek Komitesi, banka ve finans sektöründe iştigal eden üyelerine yönelik iftar programı düzenledi.

SATSO 16. Meslek Grubu İftar Etkinliklerine Finans Sektörü ile Devam Etti

Geçtiğimiz hafta sigorta acentelerinin davetli olduğu iftar etkinliği düzenleyen komite üyeleri bu hafta da finans sektörü ve banka şubelerini iftar etkinliğinde ağırladı.

Ev sahipliğini Komite Başkanı Ayhan Akdağcı, Başkan Yardımcısı Mutlu Eşme, Komite Meclis Üyeleri Tuncay Cebeci ve Zafer Yıldırım ile Komite Üyeleri Ali Esen, Şerafettin Gülerce ile Hasan Uçar’ın üstlendiği etkinliğe Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan, Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği (SESKOP) Başkanı Ali Yılmaz, Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca, Halkbank Bölge Koordinatörü Dursun Ali Kılıçlı, esnaf odası başkan ve temsilcileri, kurumsal bankaların şube müdürleri, ilçe esnaf kefalet kooperatif başkanları ve ilçe esnaf odaları başkanları katıldı.

Komite Başkanı Ayhan Akdağcı iftar programı ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları dile getirdi: “16. Meslek Komitesi olarak geçen hafta sigorta acentesi üyelerimizi iftarımızda ağırladık, bu hafta da finans ve banka şubesi üyelerimizi ağırladığımız güzel bir iftar daha gerçekleştirdik. Komitemiz sigortacılık ve finans sektörünün şehirdeki en büyük temsilcisi. Üyelerimizin sorunları ve taleplerine karşı sorumluluk bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu etkinliğimizin de beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını diliyorum. Katılan tüm başkanlarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

İftar etkinliğinin sonunda SESOB Başkanı Hasan Alişan, SESKOP Başkanı Ali Yılmaz, Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca ve Halkbank Bölge Koordinatörü Dursun Ali Kılıçlı’ya günün anlamına yönelik plaket takdiminde bulunuldu.

Konuşma ve plaket takdiminin ardından katılımcılar birlikte sohbet etme ve kaynaşma imkanı buldular.

AdminAdmin