Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
EKONOMİ

SATSO 31. Meslek Komitesi istişare toplantısı düzenlendi

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 31. Meslek Komitesi (Bilişim ve Telekominasyon) istişare etkinliği gerçekleştirildi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
SATSO 31. Meslek Komitesi istişare toplantısı düzenlendi
Paylaş:

SATSO'dan yapılan açıklamaya göre, kentteki bilişim sektörüne yönelik çalışmalar ve projelerin değerlendirildiği programa, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İsrafil Yıldız, Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca, Sakarya Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. Yakup Köseoğlu, Sakarya Nehir Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. Barış Boru, SABİDER Başkanı Nahit Gök, 31. Meslek Komitesi Başkanı Enes Sevindik, Başkan Yardımcısı Cemil Kaya, Meclis üyeleri Behlül Bayrak, Necmettin Kırık ve Ahmet Şehit ile Komite üyeleri Şenol Silinmez ve Fahri Özdemir katıldı.

Komite çalışmalarının tanıtıldığı toplantıda, sektörün Sakarya ve Türkiye'deki yükselişi ile sektör özelinde kurumlar arası çalışmalar konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Altuğ, Ercan, Kırık, Yıldız ve Atmaca'nın konuştuğu toplantıda, katılımcılar söz alarak sektörel konuda beklenti, talep ve önerilerini dile getirdi.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');