EKONOMİ
Giriş Tarihi : 28-02-2024 16:09

Satso Meclisi Tobb Bilgilendirme Semineri’ndeydi

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, çatı kuruluş Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin “Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri”ne katıldı.

Satso Meclisi Tobb Bilgilendirme Semineri’ndeydi

TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleşen ve SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Genç Girişimciler Kurul Başkanları ile Meclis Üyelerinin katıldığı seminerde TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz tarafından TOBB’un kurumsal yapısı ve iştirakleri hakkında bilgiler paylaşıldı.

2014 yılından bu yana düzenlenen seminerde TOBB’un Kurumsal Yapısı, iş dünyasına yönelik faaliyetleri, karar alma süreçlerinde TOBB’un rolü, protokol kuralları, Türkiye ekonomisindeki gelişmeler, devlet destekli alacak sigortası sistemi, küresel gelişmeler, ekonomide görünüm ve yeşil dönüşüm, İş Hayatında İletişim konularında meclis üyeleri bilgilendirildi.

Semineri değerlendiren SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan “Meclis üyelerimizden oluşan heyet çatı kuruluşumuz TOBB’un kurumsal yapısı ve faaliyetlerini öğrenmek, kendilerini çeşitli yönetim becerileri kazandırmak amacıyla Ankara’daydı. Çatı kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş dünyamızın ulusal ve uluslararası arenada en büyük temsil gücü, Türkiye’nin de en geniş ailesidir. Meclis üyelerimiz de güçlü bir oluşumun içerisinde olduklarını yerinde görmüş oldu. Bu vesile ile TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hısarcıklıoğlu’na ve katılan tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

AdminAdmin