YAŞAM
Giriş Tarihi : 18-09-2023 22:19

SEDAŞ Gönüllüleri, Dünya Temizlik Günü için Arifiye Gölbaşı’nda buluştu

SEDAŞ, bu yıl da Dünya Temizlik Günü kapsamında farkındalık yaratmayı hedefleyen bir çalışmaya imza attı.  Arifiye Gölbaşı’nda bir araya gelen SEDAŞ gönüllüleri, çevre temizliği yaparak duyarlılık örneği gösterdiler.

SEDAŞ Gönüllüleri, Dünya Temizlik Günü için Arifiye Gölbaşı’nda buluştu

Dünyanın en büyük sürdürülebilirlik inisiyatifi Birleşmiş Milletler Global Compact üyesi Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), çevresel temizliğin önemine dikkat çekmek için “Temiz çevre hayattır” mottosuyla bu sene de sahadaydı. Çocukların geleceği için çevreyi temiz tutmak, ülkemizi ve dünyamızı sevmek ve bizimle aynı dünyayı paylaşan canlılar konusunda duyarlılık göstermek için Dünya Temizlik Günü’nde farkındalık yaratmayı hedefleyen SEDAŞ’lılar, Sakarya’nın Arifiye ilçesinde Arifiye Gölbaşı Piknik alanında bir araya gelerek çevre için temizlik yaptılar.

Piknik alanında buluşan katılımcılar, açık havada hijyen koşullarına uygun şekilde göl kenarına ve ağaçlık alanların arasına atılmış çöp ve plastik maddeleri topladı. SEDAŞ çalışanları ve ailelerinden oluşan çevre gönüllüleri, etkinlik boyunca bölgeyi yüzlerce kilo çöp ve atıktan kurtardı. Halka açık çevre temizliğine vatandaşlar da eşlik ederek, çevresel farkındalık konusunda sahaya inen SEDAŞ gönüllülerine teşekkür ettiler.

SEDAŞ’lı aileler tarafından; “Temiz Çevre Temiz Hayat Demektir”, “İzmarit Deyip Geçme”, “Ben Yere Çöp Atmıyorum”, “Temiz Bir Çevre İçin Elele” ve “Çevreyi Hor Gören Geleceği Zor Görür” gibi pankartlarla çevre temizliğine dikkat çeken mesajlar verildi.

AdminAdmin