GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-08-2022 22:16   Güncelleme : 24-08-2022 22:32

Sedat Peker'den Serkan Taranoğlu'na suçlama

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın danışmanı Serkan Taranoğlu’nun ‘Demir Yumruk’ operasyonunda tutuklanan Hüseyin Eryılmaz’la Ankara’da bir AVM’de buluşup ‘devletten çaldıklarını bölüştüklerini’ iddia etti.

Sedat Peker'den Serkan Taranoğlu'na suçlama

 

 

 

Peker, ‘Deli Çavuş’ adlı Twitter hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya seslendi ve bir takım yeni iddialar ortaya attı.

Organize suç örgütü lideri özetle şunları dedi:

 

* Demir çelik piyasasının büyük bir bölümünü kontrol eden hüseyin eryılmaz var. Bu operasyondan dolayı örgüt lideri olarak o da cezaevinde. Ben Balkanlar’dayken bu arkadaşla telefonla görüşüyorduk devamlı. Bu operasyonun olacağından tüm örgüt liderlerinin haberi vardı (demir çelik operasyonundaki örgüt liderleri). Paralarının hemen hemen hepsini yurt dışına kaçırdılar.

* Size televizyon ekranlarından gösterilen, ele geçirilen paralar varya onların hepsini toplasanız 40-50 milyon TL etmez. 25 milyar TL buhar oldu. Ulan bu nasıl olur anlatacam da. Nasıl olduğunu da anlatacam. Başında söz verdik her şeyi anlatacam. Sn. cumhurbaşkanımızın önemli danışmanlarından Serkan Taranoğlu var. Hüseyin Eryılmaz’ın Ankara’daki ofisinde devamlı buluşurlardı. Ancak esas buluşma yerleri Ankara Panora Avm’nin içindeki Beymenin vip odasıdır.

* Ancak bunlar kurnaz, o odada buluştuklarında başka önemli misafirleri de geleceği zaman kamerayı ya bantla ya da başka bir şeyle kapattırıyorlardı. Devletten çaldıklarının hasılat bölüşümü bazen yazıhanede bazen o odada yapılıyordu. Bunlar kurnaz ama aslında aptallar. Odadan çıktıktan sonra yine her yerde kamera var.

* Bunların yardımcılarının ellerinde elbise torbaları olurdu. Ancak o torbaların içinde biraz elbise daha çok da para olurdu. Rüşvet takası daha doğrusu devleti soymaktan elde edilen para bu şekilde pay edilirdi. Bu tahkikatı yöneten Sayın Savcı, bu tahkikatın gerçekten neticelenmesini istiyorsan Cumhurbaşkanı danışmanı serhan tarancının ve hüseyin eryılmaz’ın HTS kayıtlarını ve baz istasyonu kayıtlarını çıkarttırın. Ayrıca biraz önce bahsettiğim Beymenin bu iki kişi vip odasındayken o odadaki kameranın kaç kere kapatıldığına bakın.

 

AdminAdmin