SİYASET
Giriş Tarihi : 13-03-2024 14:58

Selçuk Kılıçaslan ''Sakarya liyakatli yönetim ile tanışacak''

İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Kılıçaslan, Eczacılar Odası’nı ziyaret ettikten sonra Sapanca’da vatandaş ve esnafla bir araya geldi. Sapanca’da vatandaştan büyük ilgi gören Kılıçaslan, “İnşallah bu seçim Sapanca’mızın liyakate dayalı yönetim anlayışı ile tanışmasının ilk adımı olacak” dedi

Selçuk Kılıçaslan ''Sakarya liyakatli yönetim ile tanışacak''

SAKARYA’DA DEĞİŞİM ŞART

İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Kılıçaslan Sapanca’da bir dizi ziyarette bulundu. Kılıçaslan’a ziyarette Sapanca Belediye Başkan Adayı Senem Kılıç ve eşi Alpaslan Kılıç eşlik etti. Kılıçaslan ziyareti sırasında vatandaşlar ile tek tek tokalaşarak hatırlarını sordu. Dertleri dinleyen Kılıçaslan’a bir vatandaş, “Bugüne kadar AK Parti’den başkasına oy vermedim ama kesinlikle bu sefer vermeyeceğiz. Ne ben ne ailem ne de yakınlarımdan oy yok” demesi üzerine Kılıçaslan, “Sakarya’da bir değişim şart. Bu seçimde de olacak inşallah”. Sakarya liyakatli yönetim ile tanışacak.” dedi.

ECZACILARIN SORUNLARINA HAKİMİZ

Başkan Adayı Kılıçaslan 20. Bölge Eczacılar Odası Başkanı Orhan Yontar ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette Kılıçaslan’a, İl Başkanı Ahmet Uçak, Adapazarı Belediye Başkan Adayı Türker Ergül ve il yönetimi eşlik etti. Ziyarette konuşan Kılıçaslan, “Sakarya’mızda faaliyet gösteren eczacılarımız ile sık sık görüşüyoruz. Onların sorunlarını yerinde tespit eden ve çözüm üretebilecek kadrolara sahibiz. Göreve geldiğimizde sağlık alanında yapılacak atılımlar ile hem sağlık çalışanlarımız, hem eczacılarımız hem de vatandaşlarımız derin bir nefes alacak” ifadelerini kullandı. Kılıçaslan ve beraberindekiler günü Ferizli Değirmencik Köyüyle tamamladı. Kahvehanede vatandaşı dinleyen Kılıçaslan, tüm sorunların çözüleceği sözünü verdi.

AdminAdmin