SİYASET
Giriş Tarihi : 15-03-2024 17:35

Selçuk Kılıçaslan ''Sorunları tek tek çözeceğiz''

İYİ Parti Kocaali Belediye Başkan Adayı Yavuz Selim Din ile birlikte Kozluk Mahallesi sakinleriyle buluşan Büyükşehir Adayı Selçuk Kılıçaslan, “Vatandaşlarımızı dinledik, beklentileri çok. Beklentilere cevap verecek en güçlü ekip bizde. İnşallah 31 Mart’tan sonra bütün sorunları tek tek çözeceğiz” dedi

Selçuk Kılıçaslan ''Sorunları tek tek çözeceğiz''

 

 

İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Kılıçaslan, Kocaali’de Belediye Başkan Adayı Yavuz Selim Din ile birlikte mahalle mahalle gezerek projeleri tanıtmaya devam ediyor. Başkan Adayları Selçuk Kılıçaslan ve Yavuz Selim Din, İl Başkanı Ahmet Uçak, Kocaali İlçe Başkanı Yaşar Hamza ve meclis üyesi adayları ile birlikte Kozluk Mahallesi’ne gitti. Kılıçaslan ve beraberindekiler, Kozluk Mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılandı. Kılıçaslan ve Din, vatandaşı dinleyip projelerinden bahsettiler.

 

GÜNEŞİ GÖRMEYE AZ KALDI

Toplantı sonrası değerlendirmede bulunan Kılıçaslan, “Sakarya’mıza çok güzel eserler bırakmak üzere yola çıktık. Rabbim bizleri, milletimize ve memleketimize mahcup etmesin. Bu kapsamda bütün ilçelerimizde belediye başkan adaylarımızla birlikte mahalle mahalle gezip, projelerimizden bahsediyoruz. Son olarak Kocaali Belediye Başkan Adayımız Sayın Yavuz Selim Din ile birlikte Kozluk Mahallemizde kıymetli hemşehrilerimizle buluştuk. Vatandaşlarımızı dinledik, beklentileri çok. Beklentilere cevap verecek en güçlü ekip bizde.  İnşallah 31 Mart’tan sonra bütün sorunları tek tek çözeceğiz. Güneşi görmeye az kaldı.” dedi. Başkan Adayı Kılıçaslan ve beraberindekiler daha sonra Kocaali Kızılcık maçını tribünden takip etti. Maç sonu tüm oyuncuları tebrik eden Kılıçaslan, kazananın dostluk olduğunu vurguladı. 

 

 

 

AdminAdmin