SİYASET
Giriş Tarihi : 11-03-2024 15:27

Selçuk Kılıçaslan, Yerel Kültür Derneği'nde

İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Kılıçaslan, seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Kılıçaslan, Sakarya Yerel Kültür Derneği'ni ziyaret etti

Selçuk Kılıçaslan, Yerel Kültür Derneği'nde


 

KARIŞ KARIŞ DOLAŞIYOR

Şehri karış karış gezen İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Kılıçaslan, İl Başkanı Ahmet Uçak, Adapazarı Belediye Başkan Adayı Türker Ergül ve parti yöneticileriyle birlikte Sakarya Yerel Kültür Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı İbrahim Şahin tarafından karşılanan Kılıçaslan, derneklere yönelik projelerinden bahsetti.

 

"72 MİLLETLE İÇ İÇEYİZ"

Selçuk Kılıçaslan, "Öncelikle bizleri ağırlayan Dernek Başkanımız Sayın İbrahim Şahin ve yönetimine şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere Sakarya 72 milleti içerisinde barındıran bir şehir. Sakaryalılarımız hiç bir zaman dil, din ayrımı yapmaksızın birlik ve beraberlik içerisinde 72 milletle yaşamış ve yaşamaya da devam etmektedir. Siyasiler, sadece seçim zamanı değil her zaman yerel kültür derneklerinin yanında olmalıdır. İYİ Parti olarak her daim yerel kültür derneğimizin yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz zaman, tüm alanlarda olduğu gibi derneklerin gelişmesine yönelik de çok güzel projelerimiz olacaktır. Çünkü, İYİ belediyecilik ben değil, biz anlayışıyla hizmet ediyor."  ifadelerini kullandı.

AdminAdmin